Що відбувається на дорогах Харківської області

У Харківській області тривають роботи з оброблення протиожеледними матеріалами доріг державного значення

Ввечері 31 грудня у Харківську область зайшов циклон у вигляді снігу з західної та північно-західної частин області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

У Службі автомобільних доріг у Харківській області розповіли, що опади спостерігались у центральній та південно-західній частинах області. Вночі майже по всій території регіону фіксувались опади у вигляді снігу.

На ранок 1 лютого хмарно, подекуди спостерігаються опади у вигляді слабкого снігу. Температура буде коливатися від -1°С до -4°С.

У САД повідомили, що у роботі над забезпеченням проїзду залучити 101 одиницю спецтехніки та 142 працівники. У Харківській області було використано 647 куб. м піщано-сольової суміші. “Стан покриття на дорогах – мокре, оброблене піщано-сольовою сумішшю. Продовжуються роботи з оброблення протиожеледними матеріалами доріг державного значення", – зазначили у Службі автомобільних доріг.

Водіїв закликали неухильно дотримуватися правил дорожнього руху: 

  • не перевищувати швидкість,

  • користуватися пасками безпеки,

  • дотримуватися безпечної дистанції під час руху.

Також у службі нагадали, що для звернень громадян працює єдина цілодобова "гаряча лінія" при Укравтодорі: +38 067 400 60 80.

У вівторок жителів Харкова та області попереджали про погіршення погодних умов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області ремонт дороги виконували з порушеннями. Окружна прокуратура встановила, що держпідприємство уклало договір на виконання послуг з ремонту дороги з ТОВ, до якого надалі було застосовано персональні спеціальні економічні та інші обмежувальні заходи.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися