На Харківщині сьогодні та завтра видаватимуть гуманітарну допомогу

Багатодітним родинам видаватимуть комплекти посуду

Жителі Дергачівської громади можуть отримати речі домашнього побуту. Допомогу видаватимуть багатодітним родинам, та тим, у кого пошкоджене майно внаслідок збройної агресії РФ. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Дергачівської міської ради.

Гуманітарну допомогу видаватимуть  6 та 7 лютого з 10:00 до 13:00. Жителі громади можуть отримати матраци, теплі ковдри та подушки, а багатодітні родини – комплекти посуду. Видача відбуватиметься за адресою: м. Дергачі, вул. Садова, 8З (ФОК "Зевс").

Щоб отримати допомогу, потрібно при собі мати наступні підтверджуючі документи:

▪ Документ про посвідчення особи (паспорт / ID-картка / єДокумент в “Дії”);

▪ Документ, що посвідчує факт руйнування майна (довідка з поліції або акт обстеження майна відповідною комісією Дергачівської міської ради);

▪ Свідоцтва про народження дітей (для багатодітних родин на отримання посуду).

“Важливо: матраци, ковдри та подушки видаватимуться тільки тим мешканцям, у яких пошкоджене майно; посуд мають змогу отримати усі багатодітні родини”, - наголосили в міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у понеділок, 6 лютого, мешканці Лозової зможуть отримати продуктові набори. Гуманітарну допомогу видаватимуть з 9:00 до 14:00 у ліцеї №12. Харчові продукти зможуть отримати родини з дітьми до 18 років та сім'ї з дітьми ВПО.  Щоб отримати допомогу, необхідно мати оригінал паспорта мами та свідоцтва про народження дитини.

“Допомога надається за проєктом “Невідкладна продовольча допомога населенню, яке постраждало від конфлікту в України”. Його реалізує Польська Гуманітарна Акція (РАН) за фінансової підтримки Всесвітньої Продовольчої Програми (WFP)”, - розповіли у міській раді.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися