Де у Харківській області у понеділок видаватимуть продуктові набори

Харчові продукти роздаватимуть з 9:00 до 14:00

У понеділок, 6 лютого, мешканці Лозової зможуть отримати продуктові набори. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Лозівської міської ради.

Гуманітарну допомогу видаватимуть з 9:00 до 14:00 у ліцеї №12. Харчові продукти зможуть отримати родини з дітьми до 18 років та сім'ї з дітьми ВПО. 

Щоб отримати допомогу, необхідно мати оригінал паспорта мами та свідоцтва про народження дитини. 

“Допомога надається за проєктом “Невідкладна продовольча допомога населенню, яке постраждало від конфлікту в України”. Його реалізує Польська Гуманітарна Акція (РАН) за фінансової підтримки Всесвітньої Продовольчої Програми (WFP)”, - розповіли у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителі Ізюма отримали металеві печі. Допомогу у вигляді буржуйок отримали завдяки спільним зусиллями міської влади та товариства “Червоного Хреста” для Ізюмської громади. Автономні джерела тепла отримали громадяни багатоквартирних будинків, житло яких постраждало під час військової агресії РФ, та ті, у кого відсутнє централізоване опалення. В приватному секторі допомогу отримують ті, у кого встановлене пічне опалення, та люди з інвалідністю. Щоб отримати піч мешканцям багатоквартирних будинків потрібно звертатися до старшого по будинку. У приватному секторі заявки на отримання печі  збирають  відповідальні особи за надання гуманітарної допомоги. Вони  формують списки потреб для замовлення металевих печей. Також вказану допомогу надають мешканцям сіл Ізюмської громади.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися