Одну з громад Харківщини будуть відновлювати італійські компанії: подробиці

Сторони домовились підписати меморандум про майбутнє співробітництво

Начальник Ізюмської міської військової адміністрації Валерій Марченко провів онлайн конференцію стосовно залучення інвестицій та фінансування для відновлення Ізюмської громади. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Ізюмської міської ради.

Онлайн конференції відбулася з Генеральним Секретарем Торгово-промислової палати Італії в Україні Ванессою Руссано та керівником відділу розвитку та підприємництва Ріккардо Бертінетті.

Ізюм долучився до міжнародного форуму Rebuild Ukraine 2023, на якому Італія представлятиме 34 компанії з будівельної галузі, енергетики, охорони навколишнього середовища, безпеки та інших сфер. Форум відбудеться 15-16 лютого. 

В ході бесіди очільник громади, Валерій Марченко, розповів представникам з Італії про поточну ситуацію Ізюмської громади, а також ознайомив з інформацією, яка необхідна італійським компаніям та інституціям для надання конкретної допомоги з відновлення Ізюмської громади.

По завершенню конференції сторони домовились підписати меморандум про майбутнє співробітництво.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що внаслідок ворожих обстрілів центру міста Харкова 5 лютого пошкоджень зазнали 15 об’єктів. У  Департаменті житлово-комунального господарства розповіли, що у восьми житлових будинках було пошкоджено 193 вікна у квартирах і 36 вікон у під'їздах. Також у результаті обстрілів пошкодження отримали дахи чотирьох житлових будинків загальною площею понад 1,8 тис. кв. м.  Також були проведені перевірки всіх квартир будинку на предмет витоків теплоносія.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися