На Харківщині триває видача гуманітарної допомоги: хто може отримати комплекти

Дитячий одяг видають за віковими категоріями

У Борівській громаді продовжують видавати зимові комплекти дитячого одягу. Тепер допомогу можуть отримати діти з громади, які не належать до вразливих категорій. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Борівська селищна рада. 

У середу, 8 лютого 2023 року, з 09:00 в приміщенні ФОКу видаватимуть зимові комплекти одягу для дітей, які мешкають на території Борівської громади. Одяг зможуть отримати батьки дітей (чи особи, які їх замінюють) за віковими категоріями: 1-2 роки, 3-4 роки, 5-6 років, 7-8 років, 9-10 років, 13-14 років.

До комплекту одягу входять:

  • набір термобілизни (штани + фуфайка) – 1 комплект;

  • светр теплий – 1 шт.;

  • зимова куртка – 1 шт.;

  • теплі зимові штани – 1 шт.;

  • набір з вовняної шапки, шарфа і рукавичок – 1 комплект;

  • шкарпетки вовняні – 1 пара;

  • зимові черевики – 1 пара.

Для отримання одягу батькам чи особам, які їх замінюють, при собі потрібно мати документ, що посвідчує особу (паспорт) та свідоцтво про народження дитини (оригінал та копію).

Гуманітарну допомогу видають від міжнародної організації USAID (США). 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що КП “Тролейбусне депо №2” отримало партію гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів. Підтримка спрямована на кожного з працівників, які забезпечують роботу міського наземного транспорту. Допомогу надали з ініціативи Харківського міського голови Ігоря Терехова та за сприяння громадської організації “Я врятований”. У Департаменті по роботі з громадськими об'єднаннями від імені міської влади та харків’ян подякували працівникам депо за роботу у складних воєнних умовах.



Джерело: https://t.me/borova_gromada
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися