У Харкові працівники одного з компідприємств отримали продуктові набори

Підтримка спрямована на кожного з працівників, які забезпечують роботу міського наземного транспорту

КП “Тролейбусне депо №2” отримало партію гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Підтримка спрямована на кожного з працівників, які забезпечують роботу міського наземного транспорту. Допомогу надали з ініціативи Харківського міського голови Ігоря Терехова та за сприяння громадської організації “Я врятований”. 

У Департаменті по роботі з громадськими об'єднаннями від імені міської влади та харків’ян подякували працівникам депо за роботу у складних воєнних умовах.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Україні діє програма, за умовами якої кожен, хто цього потребує, може безплатно отримати харчові продукти. Програма, яка називається Передплата єДопомога (сертифікат), дозволяє людині отримати продукти у всеукраїнській мережі супермаркетів “АТБ-Маркет”. У відомстві розповіли, що благодійники з України та з будь-якої країни світу можуть сплатити сертифікат на продукти для родин, які потребують допомоги.  Щоб отримати допомогу, потрібно виконати наступні кроки:

1. Зареєструватися на платформі https://social.edopomoga.gov.ua/ua/.

2. Залишити заявку на допомогу, вибравши з переліку партнерів “АТБ”.

Після того, як благодійник обере заявку та оплатить її, людина заявник отримає код в електронному кабінеті на платформі та/або смс-повідомлення на номер мобільного телефону.  Щоб скористатися допомогою, потрібно під час придбання товару на касі повідомити цифри коду з СМС або ж показати Передплату єДопомога зі штрих-кодом для сканування. Передплата на продукти є разовою та дійсна впродовж 30 днів з дати оплати.



Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися