Скільки ЦНАПів функціонує на деокупованих територіях Харківської області

У звільнених громадах Харківщини відновили роботи 87% ЦНАПів

У Харківській області триває відновлення роботи Центрів надання адміністративних послуг. За словами заступника начальника ХОВА Романа Семенухи, на деокупованих територіях області функціонує 13 ЦНАПів, це 87% від їх загальної кількості. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА.

Наразі Центри надання адміністративних послуг обслуговують мешканців: 

  • Балаклійської, Барвінківської, Ізюмської, Борівської, Куньєвської громад Ізюмського району; 

  • Золочівської громади Богодухівського району;

  • Старосалтівської, Чугуївської, Печенізької громад Чугуївського району; 

  • Великобурлуцької, Куп'янської, Шевченківської громад Куп'янського району 

  • Дергачівської громади Харківського району.

Через постійні ворожі обстріли та активні бойові дії на території деяких населених пунктів не вдається відновити роботу ЦНАПів у двох громадах області - Вовчанській та Дворічанській. 

Також Департамент цифрової трансформації ХОВА відновив доступу жителів громад регіону до 179 автоматизованих систем та реєстрів. Станом на кінець січня вдалося відновити 100% реєстрів, які від початку повномасштабного вторгнення РФ були закриті у зв'язку з ворожою агресією.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Центрі надання адміністративних послуг міста Харкова збільшили кількість місць для запису в електронну чергу для оформлення ID-картки та  закордонного паспорта. Містяни можуть записатися в електронну чергу ще до одного територіального підрозділу ЦНАП – Холодногірського. Підрозділ розташований за адресою: вул. Благовіщенська, 34.  Прийом здійснюється за попередньою реєстрацією.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися