Для водіїв Харкова та області зробили важливе оголошення

Водіїв закликали бути уважними за кермом та дотримуватися правил дорожнього руху

У понеділок, 13 лютого, з 14:00 з північної сторони Харківської області  очікується циклон у вигляді мокрого снігу. Температура повітря протягом доби становитиме від -3 вдень до +1 вночі, вітер західний 7-12 м/с.Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

У ДП “Дороги Харківщини” попередили, що на дорогах загроза утворення ожеледиці. “Фахівці постійно слідкують за станом дорожнього покриття та повністю готові для забезпечення проїзду на дорогах місцевого значення”, – зазначили на підприємстві.

Водіїв закликали бути уважними за кермом та дотримуватися правил дорожнього руху. У разі виникнення ускладнень руху необхідно сповістити диспетчерську службу підрядної організації ДП “Харківський облавтодор”: (057) 336-77-00.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що зловмисники розсилають у мережі й на телефони українців фейкові повідомлення про можливість отримати грошову допомогу від нібито іноземних партнерів.  Щоб отримати допомогу шахраї пропонують жителям регіону перейти за посиланням і ввести дані для входу на підроблений сайт, який імітує офіційні вебресурси. “Після введення банківських реквізитів, злодії знімають всі кошти з карти власника”, - попередили в Валківській міській раді Богодухівського району Харківської області. Жителям Харківської області порадили довіряти тільки офіційним ресурсам (наприклад, офіційному сайту Мінсоцполітики https://msp.gov.ua та платформі єДопомога – https://aid.edopomoga.gov.ua/ ).




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися