Як відпочивають працівники компідприємств у Харкові (ФОТО)

Результати шахового турніру між представниками харківських комунальних підприємств

Замість вечірнього відпочинку працівники комунальних підприємств у Харкові провели шаховий турнір. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківські теплові мережі”. 

Вечір п’ятниці представники КП “Харківський метрополітен” та “Харківські теплові мережі” вирішили провести за шаховими дошками та зіграли загалом 15 партій у 5 турах.

У результаті турніру в загальному заліку перемогли метрополітенівці, але в особистому  - переможцем став працівник “Харківських теплових мереж” Валерій Кошаков. Він переміг суперників у всіх партіях, крім однієї, яка закінчилася внічию. 

Його колезі Мурману Квітії, поталанило трохи менше. Він переміг у двох партіях і отримав три поразки тільки через брак часу. “Попри спортивний азарт, зазначають учасники турніру, будь-які спортивні змагання сьогодні нагадують про мир і дають змогу просто поспілкуватися у спокійній атмосфері”, - повідомили в КП “Харківські теплові мережі”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що представників спортивних федерацій та організацій Харкова та області запрошують на безплатні навчальні курси Kharkiv Sport Academy. Управління менеджменту та маркетингу у сфері спорту у співпраці з креативним агентством Boomerang організовує навчання з дисциплін “спортивний маркетинг” та “спортивний менеджмент”. Заняття проводитимуть офлайн з 20 березня по 25 квітня. Заплановано 26 теоретичних та практичних занять.

Для учасників курсів підготують лекції зі стратегічного планування, правил написання новин та анонсів про спортивні заходи та змагання, керування персоналом та конфліктами, ведення переговорів, принципів спортивного права та особливостей його застосування у період воєнного часу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися