У ЦНАП Харкова з'явилися нові послуги: деталі

До "Гвардії наступу" беруть не всіх добровольців

З 14 лютого у ЦНАП м. Харкова з'явилася можливість подати заяву на вступ до "Гвардії наступу". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Центру надання адміністративних послуг м.Харкова. 

Подати заяву можна, звернувшись до представників бригад Держприкордонслужби, Нацполіції та Нацгвардії у центрах, які працюють за адресами:

  • ЦНАП м. Харкова (Гімназійна набережна, 26)

  • ЦНАП Індустріального району (пр-т Архітектора Альошина, 11)

  • ЦНАП Київського району (вул. Чернишевська, 55)

Варто зазначити, що до цих бригад беруть не всіх добровольців. З кожним, хто висловив бажання вступили до “Гвардії”, окремо проводиться бесіда, потім відбувається проходження військово-лікарської комісії, також перевіряється фізична витривалість.

У ЦНАП повідомили, що всі, хто вступає на службу у новостворені бригади, матимуть такі ж саме пільги, гарантії, як і у Збройних силах України. Більш детальну інформацію про створення “Гвардії наступу” можна дізнатися за посиланням

“Наближаємо перемогу разом. Слава Україні!”, - наголосили в ЦНАП Харкова.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що звернувшись до ЦНАПу, громадяни можуть отримати адміністративні послуги, пов'язані з рибним господарством. У Харкові розширили перелік адміністративних послуг у ЦНАП наступними:  

  • видача дозволу на спеціальне використання водних біоресурсів у рибогосподарських водних об'єктах (їх частинах),

  • анулювання дозволу на спеціальне використання водних біоресурсів у рибогосподарських водних об'єктах (їх частинах),

  • підтвердження законності вилучення водних біоресурсів із середовища їх існування та переробки продуктів лову (у разі необхідності суб'єкту господарювання для здійснення зовнішньоторговельних операцій).




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися