У Харківську область передали гуманітарну допомогу від американських благодійників

Лікарі термедоб'єднання підписали для благодійників прапор з подякою

Лозівське територіальне медичне об’єднання отримало гуманітарну допомогу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Лозівської міської ради. Допомогу направили американські колеги у рамках проєкту C.U.R.E. при підтримці Marian Helpers Center USA. 

Медики отримали реабілітаційні засоби, концентратори, ліки, розхідні матеріали. Лікарі термедоб'єднання підтримали ініціативу інших українських медиків та підписали для  благодійників прапор з подякою.

“Лозівська громада висловлює вдячність іноземним партнерам та особисто керівнику Харківського обласного центру зайнятості Володимиру Міненку, а також директору Харківського центру професійно-технічної освіти державного центру зайнятості Роману Кир'янову. Все буде Україна!”, - наголосили в міській раді

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Лозівській громаді працює спеціальна мобільна бригада, яка допомагає людям, постраждалим від військових дій. Мобільна команда складається з психолога, фахівця соціальної роботи, юриста, медика,  водія. Спеціалісти мобільної команди мають можливість виїжджати на виклики до найбільш важкодоступних місць. А також надавати послуги особам, які не мають доступу до закладів чи обмежені у пересуванні з різних причин. Більшість консультацій спеціалісти проводили наживо (78%), ще 27% клієнтів отримали послуги онлайн. 

Звернутися до спеціалістів та отримати допомогу можна за адресою: м. Лозова, вул. Лозовського, 10-а, 2 поверх, к. 4 та за телефоном: (05745)5-15-11.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися