З Харкова почав курсувати міжнародний потяг: подробиці

Квитки на потяг уже можна придбати в застосунку “Укрзалізниці”, в чат-боті та на сайті

У неділю, 19 лютого, у перший рейс відправився міжнародний потяг, який ”Укрзалізниця” призначила наприкінці минулого місяця. Йдеться про поїзд №73/74 Харків — Перемишль. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію “Укрзалізниці”. 

В "Укрзалізниці" нагадали, що поїзд №73/74 Харків — Перемишль відправляється з Харкова з 19 лютого по непарних числах о 14:07. До Києва поїзд прибуває о 21:04, а до Перемишля — об 11:13. У зворотному напрямку, з Перемишля, поїзд відправляється по парних числах з 20 лютого о 13:45, і прибуває до Харкова о 10:01.

Квитки на потяг уже можна придбати в застосунку “Укрзалізниці”, в чат-боті та на сайті.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що уряд Естонії передав Харківській області 11 автобусів Iveco Irisbus Crossway. За словами начальника ХОВА Олега Синєгубова, отримані автобуси уже 7 лютого відправлять в райони області на освітні потреби. За словами очільника області, першочергово транспорт отримають ті громади, які найбільше постраждали від наслідків російської агресії. “Наразі навчальний процес в регіоні відбувається онлайн, тому автобуси будуть в пригоді у майбутньому, а поки вони використовуватимуться для організаційних заходів”, – розповів Олег Синєгубов. Перший заступник начальника військової адміністрації Харківського району Володимир Усов розповів, що транспорт, отриманий від міжнародних партнерів, допоможе у відновленні громади, яка постраждала від ворожої агресії. Він повідомив, що район також отримав автобус. Транспорт направлять у Дергачівську громаду, територія якої на 40% була захоплена російськими військовими.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися