На Харківщину передали гуманітарну допомогу: хто отримав комплекти

Жителі Печенізької громади зазначили, що допомога, яку вони отримали для дітей, є просто життєво необхідною

Родини з дітьми від 1 до 12 років, які мешкають в Печенізькій громаді, отримали пакунки з якісними теплими речами для своїх дітей. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Печенізького селищного голову Олександра Гусарова.

Надання допомоги стало можливим завдяки співпраці з Харківською обласною військовою адміністрацією, Чугуївською районною військовою адміністрацією та міжнародною організацією - дитячим фондом ООН  ЮНІСЕФ. Вікову категорію отримувачів допомоги визначили у міжнародному фонді.

Зимовий комплект складається з: 

  • куртки,

  • светра або світшота,

  • термобілизни,

  • штанів,

  • шкарпеток,

  • зимових черевиків,

  • шапки, шарфа та рукавичок.

Одяг уніфікований, тому набори підходять як дівчаткам, так і хлопчикам. Протягом двох днів обновки у вигляді зимових комплектів отримали діти з усіх населених пунктів Печеніжчини.

“Як відзначають жителі Печенізької громади, допомога, яку вони отримали для малечі, є просто життєво необхідною. В сьогоднішніх умовах купити якісний теплий зимовий одяг для багатьох родин досить складно”, - повідомив селищний голова. 

Мами, які отримали допомогу зазначили, що в наборі від ЮНІСЕФ усе згодиться для дитини. Вони відмітили, що одяг якісний.”Ця допомога нам необхідна, бо фінансово родинам з дітьми в цей тяжкий час, коли доходи зменшились або їх немає зовсім, нелегко забезпечувати дітей. Подорожчало все. Коштів на всі потреби не вистачає. Ми разом з дітьми радіємо такій безплатній підтримці”, - наголосили батьки.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Лозівське територіальне медичне об’єднання отримало гуманітарну допомогу. Медики отримали реабілітаційні засоби, концентратори, ліки, розхідні матеріали. Лікарі термедоб'єднання підтримали ініціативу інших українських медиків та підписали для  благодійників прапор з подякою.




Джерело: https://t.me/gusarov_pechi
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися