Франція відправить гуманітарний вантаж для жителів Харкова

На річницю повномасштабного вторгнення Росії в Україну у Ліллі відбудеться низка заходів на підтримку українського народу

Французьке місто Лілль найближчим часом направить черговий гуманітарний вантаж для харків'ян. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Про наміри відправити вантаж повідомила мер Лілля Мартін Обріце під час пресконференції. Вона звернулася до ЗМІ, жителів міста й громадськості та підтвердила солідарність жителів Лілля з українським народом та готовності продовжити надання допомоги Харкову.

Також під час пресконференції з відеозверненням виступив Харківський міський голова Ігор Терехов. Він розповів про ситуацію в Харкові, наголосив на незламності жителів міста та їхній впевненості в перемозі, а також подякував місту-побратиму за постійну підтримку. 

24 лютого, на річницю повномасштабного вторгнення Росії в Україну, у Ліллі відбудеться низка заходів на підтримку українського народу. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що з 20 по 25 лютого у Лозівській громаді будуть працювати мобільні бригади лікарів з Харкова. Мешканців старостинських округів прийматимуть дві бригади медиків. До першої – входитимуть акушер-гінеколог та педіатр. Вони надаватимуть консультації та робитимуть УЗД жіночих статевих органів. Друга бригада складатиметься з кардіолога, невропатолога та хірурга. Вони вестимуть прийом та робитимуть УЗД щитоподібної залози.

Консультації надаватимуть з 09:00 до 18:00. 

“Всі послуги безплатні. Їх можуть отримати всі громадяни, незалежно від місця реєстрації. Проєкт реалізують за підтримки першої леді України Олени Зеленської”, - повідомили у міській раді.




Федоришина Галина Николаевна

24 лютого 2023, 14:34

Здравствуйте как можно получить гуманитарную помощь

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися