Як жителям Харківської області платити за газ у лютому

Особовий рахунок для оплати послуг розподілу газу не змінюється

Жителям Харківської області розповіли, як правильно оплачувати розподіл газу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Дергачівської міської ради. 

У міськраді розповіли, що оплата за розподіл (доставку) газу здійснюється за наступними реквізитами АТ “Харківгаз”:

  • Для оплати послуг розподілу природного газу побутовими споживачами: ЄДРПОУ 03359500, IBAN UA433518230000026037301023637, АТ "Ощадбанк"

  • Для оплати послуг розподілу природного газу споживачами - юридичними особами: ЄДРПОУ 03359500, IBAN UA483518230000026038300023637, АТ "Ощадбанк"

“Щомісячна вартість розподілу газу зазначена у друкованих рахунках, які Харківгаз направив своїм клієнтам”, - повідомили у міській раді.

Варто зазначити, що особовий рахунок для оплати послуг розподілу газу не змінюється.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області АТ “Харківгаз” проводить звірку показань газових лічильників. У лютому стартувало контрольне зняття показань газових лічильників у домоволодіннях. Контрольне зняття показань приладів обліку проводиться відповідно до вимог Кодексу ГРМ. Контрольне зняття показань лічильників у воєнний час  - це додаткова можливість виправити неточності на особових рахунках, розв'язати важливі питання без поїздок до центрів обслуговування “Харківгазу”.

У АТ “Харківгаз” попросили своїх клієнтів надати доступ працівникам компанії до газових лічильників,  при пред‘явленні ними службового посвідчення та сприяти у проведенні звірок. У випадку евакуації мешканців зі свого будинку, АТ "Харківгаз" рекомендує сповістити газову компанію про нульове споживання газу у домоволодінні.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися