Яку допомогу надають маломобільним харків'янам у лютому

Було доставлено понад 2 тис. комплексних обідів 245 особам, які потребують особливої уваги та піклування

З перших днів роботи пунктів видачі гарячого харчування у Харкові територіальний центр надання соціальних послуг Основ’янського району організував адресну доставку обідів маломобільним громадянам. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Допомогу маломобільним людям приносять щодня, крім вихідних. Соціальні робітники забезпечують харчуванням мешканців району, які за станом здоров’я не можуть дістатися пунктів видачі гарячих обідів.

У міській раді розповіли, що в Основ’янському районі з кінця грудня 2022 року було доставлено понад 2 тис. комплексних обідів 245 особам, які потребують особливої уваги та піклування.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові завершили видачу наборів зимового одягу для дітей з багатодітних сімей. Допомогу надавали завдяки підтримці ЮНІСЕФ та співпраці з організацією “Благодійний фонд “Безпечне небо”. У Департаменті у справах сім’ї, молоді та спорту розповіли, що у вівторок, 21 лютого, 1100 родин отримали сучасні комплекти зимового одягу для дітей віком від одного до чотирнадцяти років. Набори - уніфіковані, тому підходять дівчаткам і хлопчикам.  Директор департаменту Олександр Власенко повідомив, що підтримка багатодітних сімей є одним з пріоритетних напрямків роботи. Перші 350 комплектів зимових речей видали у грудні 2022 року дітям від трьох місяців до трьох років. У січні-лютому поточного року 2150 комплектів отримали діти від одного до чотирнадцяти років.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися