У Харкові видавали гуманітарну допомогу: хто отримав набори

Сучасні комплекти зимового одягу видавали для дітей віком від одного до чотирнадцяти років

У Харкові завершили видачу наборів зимового одягу для дітей з багатодітних сімей. Допомогу надавали завдяки підтримці ЮНІСЕФ та співпраці з організацією “Благодійний фонд “Безпечне небо”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Департаменті у справах сім’ї, молоді та спорту розповіли, що у вівторок, 21 лютого, 1100 родин отримали сучасні комплекти зимового одягу для дітей віком від одного до чотирнадцяти років. Набори - уніфіковані, тому підходять дівчаткам і хлопчикам. 

Директор департаменту Олександр Власенко повідомив, що підтримка багатодітних сімей є одним з пріоритетних напрямків роботи. Перші 350 комплектів зимових речей видали у грудні 2022 року дітям від трьох місяців до трьох років. У січні-лютому поточного року 2150 комплектів отримали діти від одного до чотирнадцяти років.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що освітянам вручили 56 сертифікатів на отримання сучасних девайсів. Всього передали 1314 ноутбуків. Комп'ютерна техніка надійшла до Харківської області за сприяння Фундації Олени Зеленської у межах ініціативи Глобальної бізнес-коаліції для освіти. Заступниця начальника обласної військової адміністрації Віта Ковальська розповіла, що найголовніша мета наразі – створити безпечні умови для всіх учасників освітнього процесу і допомогти дітям здобувати якісну освіту. Чиновниця розповіла, що у першу чергу ноутбуки передають педагогам в заклади освіти, які найбільше постраждали внаслідок російської агресії. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися