Харків'ян знову запрошують до підземного паркінгу ТРЦ “Нікольський”: учасники отримають подарунки

Харків’яни зможуть взяти участь у занятті з таеквондо

У підземному паркінгу ТРЦ “Нікольський” Департамент у справах сім'ї, молоді та спорту проводить серію відкритих спортивних тренувань. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У суботу, 25 лютого, харків’яни зможуть взяти участь у занятті з таеквондо, яке проведуть тренери Дитячо-юнацької спортивної школи єдиноборств “ХЗТД”.  

На відвідувачів чекатиме показовий виступ вихованців центру бойових мистецтв ЗТУ Віталія Гагаріна, а також розіграш подарунків.

Всім охочим взяти участь у занятті необхідно мати з собою спортивний одяг та кросівки. Початок - о 14:00.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у ТРЦ “Нікольський” провели футбольний майстер-клас для дітей. Відкрите тренування було організоване Управлінням менеджменту та маркетингу у сфері спорту Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту спільно з:

  • голландським центром раннього розвитку Footbik,

  • футбольною школою “Майстер м'яча”.

Тренери організували для учасників кілька футбольних локацій. Там продемонстрували учасникам методику розвитку фізичних і особистісних якостей дітей на основі навчання гри у футбол.

За сприяння розвитку спорту директор Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Олександр Власенко відзначив грамотами департаменту тренерів: Євгена Коренєва, Олексія Насильнєва,  Анну Воскобойник.

Серія відкритих спортивних тренувань “Почни новий рік з Kharkiv Sport City” стартувала у суботу, 28 січня. У рамках заходу було заплановане легке тренування, після чого усі охочі змогли долучитися до запальної зумби та вивчити танцювальну зв’язку разом із тренерами Sobko Fitness Family.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися