Як у Харківській області захищають інженерні споруди (ФОТО)

Роботи виконують підрядні будівельні організації САД

У Харківській області проводяться роботи із забезпечення фізичного захисту інженерних споруд багатьох об’єктів, що підтримують життєдіяльність населення регіону. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Служби автомобільних доріг у Харківській області. Роботи виконують підрядні будівельні організації САД.

“Попри постійну небезпеку, завдяки відвазі, згуртованості, розумінню мети до наближення нашої перемоги над агресором, кожен представник Служби автомобільних доріг у Харківській області та працівник підрядних організацій, робить ці об’єкти більш захищеними від постійного терору з боку агресора нашої країни та насамперед Харківської області”, - наголосили у службі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області відкрили проїзд через ще один зруйнований міст. Було відкрито рух тимчасовим мостом на дорозі державного значення М-03 Київ – Харків  – Довжанський. “Це 18 тимчасовий міст, який дорожники звели в області з моменту деокупації. Всього ж у регіоні внаслідок ведення бойових дій було зруйновано 25 штучних споруд”, - зазначили у Службі автомобільних доріг.

У Службі розповіли, що після розмінування деокупованих території, зруйновані конструкції демонтували та облаштували тимчасовий міст. Завдяки цьому водіям не доведеться витрачати час та долати зайві кілометри на об'їзд.  Загалом на деокупованій частині Харківської області уже розчищено 612 км доріг, ведеться робота над облаштуванням ще трьох тимчасових мостів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися