Харківщина отримала допомогу від міжнародних благодійників: що передали

Гуманітарний вантаж допоможе медичним закладам надавати якісну медичну допомогу мешканцям Балаклійської громади

Балаклійська громада отримала важливу гуманітарну допомогу від Міжнародного медичного благодійного фонду AICM. У громаду передали вантаж з медикаментами та засобами гігієни. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради.

Допомогу передали для потреб мешканців громади та для забезпечення КНП “Балаклійська клінічна багатопрофільна лікарня”, Балаклійського центру медико-санітарної допомоги та Балаклійського територіального центру соціального обслуговування. Гуманітарна допомога цим медичним закладам дозволить надавати медичну допомогу жителями громади.

“Наразі важливо забезпечити медичні заклади необхідними ресурсами, щоб вони могли виконувати свої функції та забезпечити належне лікування та підтримку населення”, - зазначили у міській раді.

У міськраді висловили слова щирої подяки благодійному фонду AICM за підтримку і гуманітарний вантаж. Зазначили, що він допоможе медичним закладам надати якісну медичну допомогу мешканцям Балаклійської громади. “Дякуємо за вашу велику і важливу роботу, яка допомагає рятувати життя і здоров’я людей. Сподіваємось на подальшу співпрацю”, - наголосили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Балаклійській громаді почали виплачувати грошову допомогу сім'ям з дітьми від 0 до 18 років. У міській раді розповіли, що станом на 24 лютого 2023 року розпочалася виплата коштів від ЮНІСЕФ сім’ям з дітьми у розмірі 2200 грн на кожного члена сім’ї, де присутні діти. Виплати отримують ті, хто реєструвався з 2 по 9 лютого 2023 року. Виплата коштів буде здійснюватися по 15 березня 2023 року.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися