На Харківщину передали котельню: де встановлять обладнання

Отримана котельна установка може опалювати до 3000 кв. м

У понеділок, 27 лютого, Дергачівська центральна лікарня отримала блочно-модульну котельню, яка обладнана генератором та твердопаливним котлом. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Дергачівської міської ради. 

За своїм функціоналом отримана котельна установка може опалювати до 3000 кв. м, що закриває вагому частину потреб комунального закладу у теплозабезпеченні.

“Дякуємо Міжнародній організації UNICEF за турботу про комфорт пацієнтів нашої лікарні!”, - наголосили у міській раді. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Лозівська громада отримала теплові конвектори, буржуйки та генератори.Майже 200 теплових конвекторів та буржуйок направили в медичні та соціальні заклади громади. Додаткові опалювальні прилади будуть використовувати у випадку надзвичайних ситуацій.  Допомогу надало Німецьке товариство міжнародного співробітництва GIZ – за грантовою програмою на розвиток соціальної інфраструктури. Засоби обігріву розподілили між ФАПами, амбулаторіями, відділеннями догляду за літніми людьми, іншим соціальними закладами та пунктами обігріву. 

Також Лозівський центр первинної медико-санітарної допомоги отримав 10 генераторів. Їх планують розподілити між ФАПами старостинських округів. Інженер з організації експлуатації Тетяна Цукан розповіла про необхідність альтернативних джерел живлення для медичних закладів. “Це і зберігання вакцин, і прийом людей, і необхідні лікувальні процедури. Повинні бути умови, щоб надати першу допомогу або поставити, наприклад, крапельницю”, – наголосила вона. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися