У Харкові зміниться один з автобусних маршрутів: подробиці

Зміни пов’язані з необхідністю забезпечення пасажирських перевезень мешканців селища Заїки

З вівторка, 28 лютого автобус №83е подовжить шлях прямування. Громадський транспорт курсуватиме до селища Заїки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Департаменті інфраструктури пояснили, що зміни пов’язані з необхідністю забезпечення пасажирських перевезень мешканців селища Заїки.  

Відзавтра автобус №83е прямуватиме за новим маршрутом: ст. м. “Академіка Барабашова” –  пр. Ювілейний – пр. Тракторобудівників – Салтівське шосе – вул. Сьомої Гвардійської Армії – вул. Животноводів – вул. Сьомої Гвардійської Армії – вул. Оскільська – вул. Артамонівська – вул. Заїки (магазин) – вул. Артамонівська – вул. Оскільська – вул. Сьомої Гвардійської Армії - вул. Дібровна - вул. Грищенка (сел. Кулиничі).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителі Харкова просять відновити у місті тролейбусні маршрути. Відповідні звернення було зареєстровані на сайті електронних петицій до Харківської міської ради, міського голови та виконавчого комітету. 

Автор петиції, Олександр Бондаренко, просить виділити ресурси на відновлення 47 маршруту тролейбуса. Проголосувати за пропозицію можна за посиланням.  Інший автор, Олег Плотник, просить повернути тролейбус №42, маршрут вул. Героїв праці - Наталії Ужвій. Проголосувати за пропозицію можна за посиланням. Варто зазначити, що розглядають петиції, які набрали мінімум 5000 голосів.

До того ж зміни у роботі громадського транспорту Харкові відбулися 24 лютого - відновили роботу деяких трамвайних маршрутів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися