Харків'яни просять відновити деякі маршрути громадського транспорту: деталі

Звернення стосуються відновлення тролейбусних маршрутів

Жителі Харкова просять відновити у місті тролейбусні маршрути. Відповідні звернення було зареєстровані на сайті електронних петицій до Харківської міської ради, міського голови та виконавчого комітету, повідомляють "Коментарі. Харків". 

Автор петиції, Олександр Бондаренко, просить виділити ресурси на відновлення 47 маршруту тролейбуса. Збір голосів на підтримку звернення триватиме 89 днів.Проголосувати за пропозицію можна за посиланням

Інший автор, Олег Плотник, просить повернути тролейбус №42, маршрут вул. Героїв праці - Наталії Ужвій. Проголосувати за пропозицію можна протягом 80 днів за посиланням.

Варто зазначити, що розглядають петиції, які набрали мінімум 5000 голосів.  

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що харків'яни уже реєстрували звернення щодо відновлення деяких маршрутів громадського транспорту. Так один з авторів просив відновити тролейбусний маршрут №14. Він пояснив, що в метро величезний інтервал руху, а багато пасажирів їде до Армійської, Масельского, Індустріальної. “Прохання повернути тролейбусний маршрут №14 від метро "Захисників України" до кола "12 квітня". Маршрут дуже зручний, порожнім їздити не буде”, - впевнений автор петиції. 

Ще одне звернення стосувалося відновлення маршруту 215є. Автор подякувала владі міста за відновлення маршрутних автобусів, від яких відмовилися приватні перевізники, автобуси стають муніципальними, зручними та комфортними. Автор петиції звернула увагу на необхідності відновити маршрутний автобус №215.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися