У Харківській області встановили графік роботи ЦНАП: подробиці

Жителі громади можуть отримати послуги з державної реєстрації прав на нерухоме майно

У Балаклійській громаді встановили графік надання адміністративних послуг. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. 

Центр надання адміністративних послуг Балаклійської міської ради надає послуги у визначені дні із застосуванням спеціального автоматизованого комплексу “Мобільний кейс”.

picture

Жителі громади можуть отримати наступні послуги:

  • з державної реєстрації прав на нерухоме майно

  • Державного земельного кадастру (отримання витягів ДЗК, внесення змін до ДЗК),

  • з вклеювання фотографії в паспорт.

До виїздів ЦНАПу, у разі необхідності, можуть бути залучені спеціалісти Пенсійного Фонду України та працівники територіального Центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), інші спеціалісти Балаклійської міської ради.

“Виїзди на старостинські округи для надання адміністративних послуг здійснюється відповідно до поданих старостами заявок за тиждень до дати виїзду. Видача результатів з надання адміністративних послуг здійснюється в наступному виїзді”, - зазначили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Україні впроваджена нова форма сімейного виховання - “патронат над дитиною”. Це тимчасовий догляд, виховання та реабілітація дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин. У порядку, визначеним Кабінетом Міністрів України оплата послуг патронатного вихователя нараховується у розмірі п’яти прожиткових мінімумів. Для працездатних осіб це 2684*5= 13420 грн.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися