У Харківській області поліцейський поздоровив особливу іменинницю

Поліцейський голіруч відкопав дівчинку під уламками та шаром землі, де вона опинилася після ворожого обстрілу

Поліцейський привітав з днем народження дівчинку, яку врятував з-під завалів у січні. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Родина Софійки запросила Павла Нестеренка на сімейне свято, адже тепер сім'я вважає працівника поліції своїм янголом-охоронцем.

Днями дівчинці, яку вдалося врятувати, виповнилося 11 років. Начальник сектору поліцейської діяльності № 1 Куп’янського РВП Павло Нестеренко завітав на день народження Софійки з привітаннями та подарунками.

Дівчинка вже майже оговталась від страшних січневих подій. Тоді вона разом із бабусею опинилася під завалами після ракетного удару. Павло Нестеренко голіруч відкопав дівчинку під уламками та шаром землі. Її бабуся померла на місці.

“Тепер поліцейський постійно підтримує зв’язок з родиною, цікавиться здоров’ям дитини, її успіхами у навчанні, потребами. Софійка щиро прив’язалася до свого янгола-охоронця та вважає його близькою людиною”, - розповіли у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліція попередила масову бійку, яка планувалась у центрі Харкова. За попередніми даними поліції, кілька десятків підлітків зібрались 27 лютого, щоб підтримати флешмоб, який запустила Російська Федерація. Поліція затримала усіх юнаків і дівчат та доставила до підрозділів поліції для з’ясування усіх обставин. Згодом у поліції повідомили, що було встановлено 245 учасників масового заходу, з яких 30 повнолітніх. Серед неповнолітніх 149 хлопців та 66 дівчат. За словами начальника ГУНП в Харківській області Володимира Тимошка, до відділів поліції міста запросили 257 людей.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися