Ігор Терехов розповів, що будують на території “Барабашово”

За словами мера Харкова Ігоря Терехова, раціонально перейти на інший, сучасний електротранспорт.

Попри продовження військової агресії Росії, міська влада посилено працює над розбудовою транспортної інфраструктури Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського міського голови Ігоря Терехова. 

Очільник міста переконаний, що нова інфраструктура буде кращою, ніж колишня. За його словами, спеціалісти прорахували навантаження, оцінили пасажиропотік, у результаті чого влада ухвалила рішення розширити вулицю Весніна. На цій вулиці не буде трамваїв. А збереження трамвайних колій на вулиці Мироносицькій залишається під питанням. З цього приводу влада, за словами Ігоря Терехова, радиться з громадськістю. “З одного боку, залишати їх там не дуже доцільно, а з іншого - це місцева традиція. Сьогодні ми будуємо дорогу через “Барабашово”. Знову ж таки, ця транспортна артерія дуже важлива для Харкова: вона про наше майбутнє на десятки років уперед”, - наголосив очільник міста. 

За словами мера Харкова, раціонально перейти на інший, сучасний електротранспорт. “Ми маємо пам'ятати про те, що Харків - екологічне місто”, - наголосив міський голова.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Холодногірському районі Харкова деякі категорії громадян можуть отримати додаткові соціальні гарантії у розмірі 50% з оплати абонентської плати послуг проводового зв’язку.

Додаткові пільги можуть отримати особи з інвалідністю I та II груп по зору. Знижку на оплату нараховують з застосуванням граничних тарифів. Додаткові соціальні гарантії можна оформити на один телефонний номер (за вибором абонента) протягом бюджетного року.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися