Що змінили у роботі ЦНАПів Харкова у 2023 році

У ЦНАПах відновили перелік адмінпослуг до 195

У перший день весни харків'янам розповіли про результати роботи ЦНАПів міста протягом зимових місяців з початку року. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Центру надання адміністративних послуг Харкова. 

У ЦНАП м. Харкова та його 11 територіальних підрозділах за вказаний період:

  • відновили перелік адмінпослуг до 195,

  • громадяни отримали 88849 послуг,

  • безпосередньо адміністратори ЦНАП надали 41477 консультацій,

  • опрацювали 2211 електронних звернень, які надійшли через соціальну мережу Facebook, месенджер телеграм та електронну пошту ЦНАП,

  • оператори Call-центру за допомогою голосових каналів зв’язку надали 41064 консультацій з питань отримання різноманітних послуг.

“Ми сильні, бо ми єдині!”, - наголосили у Центрі надання адміністративних послуг Харкова.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області тимчасово безробітних громадян залучають до виконання робіт з ремонту об'єктів життєзабезпечення, розбору завалів, облаштування Пунктів Незламності. Залучення тимчасово безробітних до суспільно корисних робіт виконується в межах урядової ініціативи “Армія відновлення”.

За словами заступниці начальника ХОВА Віти Ковальської, за погодженням Олега Синєгубова загалом такі суспільно корисні роботи організовано у 21 громаді Харківської області. "На сьогодні в Харківській області до "Армії відновлення" вже приєдналися 294 людини і кількість добровольців дедалі зростає", - розповіла чиновниця.  За її словами, найбільше громад, які організували відповідні роботи, в Богодухівському та Красноградському районах. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися