Коли ВПО отримають виплати за лютий

У Мінреінтеграції попросили своєчасно нараховувати та виплачувати щомісячну допомогу внутрішнім переселенцям

На гарячу лінію Мінреінтеграції надходять звернення від ВПО, які чекають на виплати щомісячної допомоги на проживання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

На міжвідомчій нараді обговорили питання щодо забезпечення внутрішніх переселенців вчасними виплатами. Заступник Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій – Уповноважений з питань внутрішньо переміщених осіб Олексій Бородай звернувся до Мінсоцполітики. Олексій Бородай попросив своєчасно нараховувати та виплачувати щомісячну допомогу внутрішнім переселенцям. “Наш обов’язок як держави – вчасно забезпечити фінансовою підтримкою найбільш вразливі категорії громадян, якими і є ВПО”, – наголосив чиновник.

За результатами наради у Мінреінтеграції  повідомили, що виплати щомісячної допомоги на проживання ВПО будуть здійснені протягом тижня. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Холодногірському районі Харкова деякі категорії громадян можуть отримати додаткові соціальні гарантії у розмірі 50% з оплати абонентської плати послуг проводового зв’язку. Додаткові пільги можуть отримати особи з інвалідністю I та II груп по зору. Знижку на оплату нараховують з застосуванням граничних тарифів.  Додаткові соціальні гарантії можна оформити на один телефонний номер (за вибором абонента) протягом бюджетного року за місцем реєстрації у місті Харкові.

Додаткову інформацію та консультації мешканці Холодногірського району можуть отримати у відділі персоніфікованого обліку отримувачів пільг за тел.: (057) 725-37-45, (068) 403-07-75.




Юлія

18 березня 2023, 12:47

Виплати

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися