У Харківській області перевірили деякі сім'ї: що сталося

Спеціалісти відвідали дітей, які зростають без рідних батьків чи у неповних сім’ях

У Харківській області фахівці ДСНС відвідали дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області.

1 березня спеціалісти Лозівського РУ ГУ ДСНС України у Харківській області та працівники Служби у справах дітей Біляївської сільської ради Лозівського району провели профілактичний рейд серед сімей, які опинились у складних життєвих обставинах. Мета рейду - провести профілактичні заходи щодо попередження пожеж у житловому секторі та нещасних випадків від них. Спеціалісти відвідали дітей, які зростають без рідних батьків чи у неповних сім’ях. 

Дітям, а також їхнім опікунам та піклувальникам спеціалісти розповіли про небезпеку вибухонебезпечних та підозрілих предметів, навчили правильно діяти у разі виявлення таких предметів. Також рятувальники звернули увагу громадян на пожежну безпеку, нагадавши причини виникнення пожеж, розповіли про алгоритм дій під час виникнення тієї чи іншої надзвичайної ситуації.

“Цього дня рейдом були охоплені села Шульське, Роздолля, Веселе та Паризьке Біляївської громади”, - розповіли в ДСНС.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на гарячу лінію Мінреінтеграції надходять звернення від ВПО, які чекають на виплати щомісячної допомоги на проживання. У на міжвідомчій нараді обговорили питання щодо забезпечення внутрішніх переселенців вчасними виплатами. Заступник Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій – Уповноважений з питань внутрішньо переміщених осіб Олексій Бородай звернувся до Мінсоцполітики.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися