Скільки витратять на прибирання снігу та льоду у Харківській області

Підприємство регулярно отримує підряди від Дергачівської міськради

Дергачівська міська рада уклала угоду з ТОВ “Теплорембуд проєкт” про надання послуг з прибирання снігу та льоду. Вартість робіт - 600 тисяч гривень.Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на результати моніторингу “Прозорро” Харківським антикорупційним центром.

До договору підвантажений кошторис, однак він менш детальний, ніж в минулі роки.

У ХАЦ повідомили, що 192 тис. грн планується витратити на чистку снігу вздовж доріг та тротуарів. Вартість однієї години роботи 960 грн. На посипання доріг та тротуарів сіллю та піском витратять 388,8 тис. грн. Вартість однієї години роботи 2160 грн.

Директором та засновником ТОВ зараз є Олексій Бакуменко. Це підприємство регулярно отримує підряди від Дергачівської міськради.

На початку 2020 року “Теплорембуд проєкт” підписувало угоду про надання послуг з прибирання снігу та льоду на суму близько трьох мільйонів гривень.

Минулого року на прибирання доріг від снігу та льоду міськрада витратила 925 тисяч гривень.

Крім того, основною діяльністю підрядника – є постачання теплової енергії, зокрема, для потреб Дергачівської міської ради. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що для розв'язання питань, пов'язаних з перерахунками для харків'ян, які перебували у тимчасовій евакуації та повертаються до міста, слід звернутися до сервісних центрів обслуговування споживачів. 

У КП “Харківводоканал” повідомили, що підприємство впевнено долає труднощі та працює у звичайному режимі. У цьому є велика заслуга і харків'ян, які намагаються вплатити отримані послуги, а також не допускають заборгованостей.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися