Чому на дорогах у Харківській області швидко руйнується покриття

Спеціалісти виконували ремонт переважно на ділянці М-03 Київ – Харків – Довжанський

У Харківській області тривають роботи з експлуатаційного утримання доріг. Спеціалісти виконують ямковий ремонт. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Служби автомобільних доріг у Харківській області

У службі розповіли, що активізувались процеси руйнування покриття автодоріг з утворенням аварійної ямковості. Причиною такого процесу спеціалісти називають несприятливі погодні умови в зимовий період та коливання температури з плюсової до мінусової. 

Підрядні дорожні організації проводять аварійні роботи з ліквідації ямковості покриття доріг державного значення. Це дозволяє забезпечити безперебійний та безпечний дорожній рух.

У службі повідомили, що спеціалісти працювали переважно на ділянці М-03 Київ – Харків – Довжанський. “Саме через нашу область проходять важливі гуманітарні та військові коридори, тому забезпечення проїзду автошляхами Харківської області надзвичайно важливо”, - розповіли у САД.

Водіям у службі порадили бути пильними у місцях проведення дорожніх робіт. “Звертайте увагу на попереджувальні знаки та дотримуйтесь правил дорожнього руху”, - звернулися у САД до водіїв.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові через території “Барабашово” будують автомобільну дорогу. За словами Харківського міського голови Ігоря Терехова, ця транспортна артерія дуже важлива для Харкова: вона про майбутнє міста на десятки років уперед. Мер Харкова розповів, що нова інфраструктура буде кращою, ніж колишня. За його словами, спеціалісти прорахували навантаження, оцінили пасажиропотік, у результаті чого влада ухвалила рішення розширити вулицю Весніна.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися