Про що Ігор Терехов розповів європейцям

Харків був, є та завжди буде сучасним європейським мегаполісом

У французькому Страсбурзі відбулося координаційне онлайн-засідання Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

На заході підбили підсумки за 2022 рік Європейського тижня місцевої демократії (ЄТМД) на тему: “Захист довкілля: місцеві громади діють”, що реалізується під егідою Ради Європи. У заході взяли участь члени конгресу та понад 60 європейських представників місцевих органів влади та асоціацій, які під час торішнього ЄТМД організували понад 276 заходів.

Харківський міський голова Ігор Терехов звернувся до учасників заходу з відеозверненням. Очільник Харкова розповів про поточну ситуацію у місті. Він подякував іноземним партнерам за солідарність та підтримку, а також підтвердив, що Харків був, є та завжди буде сучасним європейським мегаполісом. 

За словами Ігоря Терехова, Харків залишається в єдиному європейському просторі, як робив це протягом багатьох років. “Своєю подальшою роботою ми будемо підтверджувати відданість європейським цінностям”, - наголосив Ігор Терехов.

Також учасники конгресу обговорили пропозиції щодо теми ЄТМД на 2023-2024 роки. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що попри продовження військової агресії Росії, міська влада посилено працює над розбудовою транспортної інфраструктури Харкова.

Очільник міста Ігор Терехов переконаний, що нова інфраструктура буде кращою, ніж колишня. За його словами, спеціалісти прорахували навантаження, оцінили пасажиропотік, у результаті чого влада ухвалила рішення розширити вулицю Весніна.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися