Жителям деокупованих територій Харківської області передали продукти (ФОТО)

У відділення гострої медичної допомоги міста Ізюм передали необхідні медичні препарати та харчові продукти

Поліцейські разом з волонтерами доставили до Ізюмського та Куп'янського районів 3 тонни гуманітарної допомоги. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліцію Харківської області.

Помічник начальника ГУНП в Харківській області з гуманітарних питань В’ячеслав Марков та київські волонтери відвідали деокуповані населені пункти на території Ізюмського та Куп'янського районів. 

Місцеві жителі, які залишилися без житла, та малозабезпечені родини отримали: 

  • харчові продукти тривалого зберігання,

  • свіжий хліб,

  • картоплю,

  • дитяче харчування та одяг,

  • засоби особистої гігієни,

  • іграшки та солодощі.

Також відділення гострої медичної допомоги міста Ізюм отримали необхідні медичні препарати та харчові продукти.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області фахівці ДСНС відвідали дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Мета рейду - провести профілактичні заходи щодо попередження пожеж у житловому секторі та нещасних випадків від них. Спеціалісти відвідали дітей, які зростають без рідних батьків чи у неповних сім’ях.  Дітям, а також їхнім опікунам та піклувальникам спеціалісти розповіли про небезпеку вибухонебезпечних та підозрілих предметів, навчили правильно діяти у разі виявлення таких предметів. Також рятувальники звернули увагу громадян на пожежну безпеку, нагадавши причини виникнення пожеж, розповіли про алгоритм дій під час виникнення тієї чи іншої надзвичайної ситуації.“Цього дня рейдом були охоплені села Шульське, Роздолля, Веселе та Паризьке Біляївської громади”, - розповіли в ДСНС.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися