Поліцейські проводять рейди у раніше окупованих селах Харківщини: що сталося

На сьогодні у деокупованих селах живе чимало родин

У Харківській області поліцейські відвідали жителів раніше окупованих сіл. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Населені пункти такі як Кам'янка, Довгеньке, Студенок Ізюмського району довгий час перебували під окупацією ворожих військ та потерпали від обстрілів російської армії. На сьогодні у селах живе чимало родин. Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Ізюмського районного управління поліції відвідали селища району, поспілкувалися з місцевими мешканцями. Правоохоронці обговорити нагальні питання та нагадали жителям сіл правила поводження при виявленні вибухонебезпечних предметів.

“Поліція дбає про громадян та закликає дотримуватися правил поводження під час виявлення предметів, що за зовнішніми ознаками схожі на боєприпаси”, - розповіли в поліції Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що слідчі повідомили про підозру мешканцю Харківщини за приховування злочину. Чоловік допоміг позбутися тіла. У ході слідства виявили, що 52-річний неодноразово судимий мешканець міста Ізюм допоміг зловмиснику приховати сліди злочину та позбутися тіла померлого. Чоловік розповів, що допоміг загорнути тіло вбитого у килим, вивезти труп на металевій тачці до річки Сухий Ізюмець і скинути у воду. У середу, 1 березня, чоловіку повідомили про підозру у скоєнні злочину. Йому загрожує до 3 років позбавлення волі. У поліції нагадали, що 2 січня до поліції надійшло повідомлення про те, що біля річки Сухий Ізюмець знайдено тіло зі слідами насильницької смерті.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися