На Харківщині виявили причетного до вбивства у новорічну ніч: що відомо

Чоловіку загрожує до 3 років позбавлення волі

Слідчі повідомили про підозру мешканцю Харківщини за приховування злочину. Чоловік допоміг позбутися тіла. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У ході слідства виявили, що 52-річний неодноразово судимий мешканець міста Ізюм допоміг зловмиснику приховати сліди злочину та позбутися тіла померлого. Чоловік розповів, що допоміг загорнути тіло вбитого у килим, вивезти труп на металевій тачці до річки Сухий Ізюмець і скинути у воду.

У середу, 1 березня, чоловіку повідомили про підозру у скоєнні злочину. Йому загрожує до 3 років позбавлення волі.

У поліції нагадали, що 2 січня до поліції надійшло повідомлення про те, що біля річки Сухий Ізюмець знайдено тіло зі слідами насильницької смерті.

Слідчі встановили, що під час застілля у новорічну ніч між чоловіками виник конфлікт. У ході сварки 21-річний місцевий житель побив свого знайомого. Від отриманих забоїв 47-річний чоловік помер.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у поліції Харківської області звернулися до жителів регіону. Поліцейські проводять невідкладні слідчі дії в рамках кримінального провадження за фактом події у центрі Харкова. Працівники ювенальної превенції, дільничні офіцери, патрульні, оперативники, кіберполіція оперативно відстежують ситуацію. За словами начальника Головного управління Національної поліції в Харківській області Володимира Тимошка, основна мета збору молоді - дестабілізація ситуації у Харкові шляхом маніпулювання неповнолітніми дітьми. “Будьте друзями для своїх дітей, проводьте з ними більше часу, пояснюйте їм, що є добре та що є погано”, - звернувся до батьків неповнолітніх Володимир Тимошко.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися