Харків'яни просять владу відремонтувати дорогу

Харків'янин просить відремонтувати дорогу по вулиці Солідарності та у провулку Шевченківський

Жителі Харкова просять Харківську міську раду відремонтувати дорогу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на петицію, розміщену на сайті електронних звернень.

Автор петиції, Микита Пономар, звернувся до міської ради з прохання відремонтувати дорогу біля метро”Академіка Павлова”. Він зазначив, що йдеться про вулицю Солідарності та провулок Шевченківський. “Людям дуже тяжко дістатися своїх домівок на автомобілях, дорога в дуже тяжкому стані, після таких поїздок, автомобіль часто ламається. Прошу звернути увагу, будь ласка!”, - зазначено у зверненні.

Проголосувати за петицію можна протягом 86 днів за посиланням

Щоб петиція потрапила на розгляд, її має підтримати не менше 5000 громадян.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області тривають роботи з експлуатаційного утримання доріг. Спеціалісти виконують ямковий ремонт. У Службі автомобільних доріг у Харківській області розповіли, що активізувались процеси руйнування покриття автодоріг з утворенням аварійної ямковості. Причиною такого процесу спеціалісти називають несприятливі погодні умови в зимовий період та коливання температури з плюсової до мінусової.  Підрядні дорожні організації проводять аварійні роботи з ліквідації ямковості покриття доріг державного значення. Це дозволяє забезпечити безперебійний та безпечний дорожній рух.

У службі повідомили, що спеціалісти працювали переважно на ділянці М-03 Київ – Харків – Довжанський. Водіям у службі порадили бути пильними у місцях проведення дорожніх робіт.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися