Харківщина у трійці лідерів у страшній статистиці: подробиці

Триває робота зі встановлення інформації в місцях ведення бойових дій, на тимчасово окупованих та деокупованих територіях

Станом на ранок 6 березня 2023 року більше ніж 1395 дитини постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії Росії. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Офісу Генерального прокурора.

За офіційною інформацією ювенальних прокурорів 464 дитини загинуло та понад 931 отримали поранення різного ступеню тяжкості.

Найбільше постраждало дітей у Донецькій області - 446. На другому місці у страшній статистиці Харківська область там постраждало 273 дитини. На третьому місці Київська область. Тут постраждало 123 дитини. 

“Ці цифри не остаточні. Триває робота з їх встановлення в місцях ведення бойових дій, на тимчасово окупованих та звільнених територіях”, - зазначили в Офісі Генерального прокурора.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що деякі громади Харківської області долучилися до реалізації проєкту "Надання експертної та технічної допомоги Уряду та регіональним адміністраціям у розробці та реалізації планів відновлення". Цей проєкт має на меті підготувати громади до післявоєнного відновлення. Ворожі війська продовжують завдавати нищівних ударів по Чугуївській громаді. Однак, попри обстріли, місцева влада вже зараз закладає фундамент майбутньої відбудови інфраструктури міста, постраждалої від руйнівних дій агресора. Проєкт фінансує уряд Великої Британії. У ньому беруть участь, крім Чугуївської, ще 14 громад з чотирьох областей України. Наразі проводиться всебічний аналіз першочергових потреб громади та розробка методики планування процесу відновлення.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися