Гуманітарна допомога від Азербайджану: що передали жителям Харківщини

У Харківській області деякі райони залишаються без електропостачання

За підтримки волонтерів поліція доставила гуманітарний вантаж мешканцям Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Помічник начальника ГУНП в Харківській області з гуманітарних питань В’ячеслав Марков разом з волонтером Ігорем Шитиковим відвідали села:

  • Цупівка,

  • Прудянка,

  • Слатіно,

  • Циркуни.

У поліції розповіли, що через великі руйнування та близькість до лінії фронту, деякі райони досі залишаються без світла. Тож пенсіонерам, людям з обмеженими фізичними можливостями та малозабезпеченим жителям передали 450 продуктових наборів та засоби особистої гігієни.

“Гуманітарну допомогу передали жителі Азербайджану”, - повідомили в поліції Харківської області. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у понеділок, 6 березня 2023 року, у Борівській громаді видаватимуть гуманітарну допомогу. Гуманітарну допомогу видаватимуть відповідальним особам вулиць, провулків та багатоквартирних будинків з подальшим розподілом між мешканцями за списками. “Наголошуємо! 6 березня гуманітарну допомогу зможуть отримати виключно представники вказаних вулиць!”, - зауважили в селищній раді.

А жителям Печенізької громади направили партію будівельних матеріалів. Благодійники передали: шифер, руберойд, OSB-плити, пароізоляційну плівку армовану, монтажну піну, цвяхи.

Завдяки отриманій допомозі громада зможе також частково відремонтувати пошкоджені об'єкти соціальної та критичної інфраструктури.

До Печенізької громади передали теплі ковдри, які видали внутрішньо переміщеним особам, зареєстрованим в громаді. До гуманітарного штабу передали 100 теплих ковдр. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися