Ігор Терехов звернувся до харків'ян: що сталося

Ігор Терехов переконаний, що місто здолає всі труднощі й Харків буде відновлено

Харківський міський голова Ігор Терехов звернувся до жителів міста. Він наголосив, що харків’яни “довели ворогу, що бути поруч територіально не означає бути поруч ментально. Харків – це українське місто, місто-герой”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на звернення Ігоря Терехова.

За словами очільника міста, вже рік харків'яни гордо несуть звання – міста-героя, “бо ми варті цього. Ми захистили і захищаємо свій дім, свої родини”. Ігор Терехов зазначив, що радий, що харків’яни, вистояли під шаленим натиском російського агресора. І показали усій країні, що Харків – українське місто, в якому живуть справжні патріоти.

Ігор Терехов зауважив, що “місто-герой” – це звання, вистраждане кров’ю та потом. Він зазначив, що військові, волонтери, медики, комунальники, усі харків’яни - кожен на своєму місці робив усе, що від нього залежало, заради Перемоги.

“І зараз, щодня, своєю невтомною працею ви підтверджуєте, що Харків – це справжнє місто-герой! Харків – залізобетон! За цей рік ми з честю пройшли через багато випробувань – обстріли, руйнування, блекаути”, - зауважив мер міста. 

Він попередив, що поки йде війна, ці виклики ще поставатимуть перед містянами. Але він висловив упевненість, що місто здолає всі труднощі й Харків буд відновлено. “Зробимо його ще кращим і комфортнішим, адже місто-герой Харків – це місто Героїв!”, - наголосив Ігор Терехов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що харків'яни просять збільшити кількість громадського транспорту. Просять відновити тролейбусний маршрут №7.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися