Харків'яни просять збільшити кількість громадського транспорту

До Харківської міської ради звернулися з проханням відновити тролейбусний маршрут №7

Жителі Харкова просять Харківську міську раду повернути тролейбус №7. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на петицію, розміщену на сайті електронних звернень. Автор петиції, Настя Бибикова, звернулася до міської ради з прохання відновити тролейбусний маршрут №7.

“На цей час людям, які проживають у районі пр-кт Олександрівського та прилеглих вулиць, складно без пересадок дістатися до вул. Шарикової, Роганської, Плиткової та інших. Прошу повернути маршрут №7 тролейбуса, щоб він знову їздив до Шарикової, у тому числі й у вихідні дні”, - так пояснила авторка петиції необхідність відновлення маршруту громадського транспорту. 

Проголосувати за петицію можна протягом 85 днів за посиланням

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителі Харкова звернулися до Харківської міської ради з проханням відремонтувати дорогу. Автор петиції, Микита Пономар, звернувся до міської ради з прохання відремонтувати дорогу біля метро”Академіка Павлова”. Він зазначив, що йдеться про вулицю Солідарності та провулок Шевченківський. “Людям дуже тяжко дістатися своїх домівок на автомобілях, дорога в дуже тяжкому стані, після таких поїздок, автомобіль часто ламається. Прошу звернути увагу, будь ласка!”, - зазначено у зверненні. Проголосувати за петицію можна протягом 85 днів за посиланням.

А у Харківській області тривають роботи з експлуатаційного утримання доріг. Спеціалісти виконують ямковий ремонт. У Службі автомобільних доріг у Харківській області розповіли, що активізувались процеси руйнування покриття автодоріг з утворенням аварійної ямковості.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися