Скільки коштує популярний товар у Харкові: ціни

Вартість квітів та букетів залежать від виду рослин, розміру та країни походження

Традиційно напередодні 8 Березня зростає попит на квіти. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. У міській раді зазначили, що у Харкові купити квіти можуть як в окремих спеціалізованих магазинах, так і в павільйонах з квітами на ринках міста.  

Вартість квітів та букетів залежать від виду рослин, розміру та країни походження. Зокрема, троянди, вирощені в Україні, у середньому коштують 30-50 грн за штуку, імпортні - 70-85 грн, тюльпани - 20-50 грн, іриси - 40-50 грн.  

Першоцвіти в горщиках, такі як крокуси, примули, гіацинти, коштують в середньому 20-50 грн. Вартість квіткових композицій, зібраних флористом, може варіюватися від 700 до 10 тис. грн, залежно від складу букету, оформлення та розміру.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, якою буде погода у Харкові у березні. Перший день весни приніс у Харків не весняну погоду - середня денна температура +2 та опади у вигляді снігу. Загалом у березні, за даними синоптиків, варто очікувати мінливої погоди - температура вдень буде плюсовою. Однак вночі, відповідно до довгострокового прогнозу, варто готуватися до морозів. Стабільне потепління, за даними синоптиків, варто очікувати з другої половини березня. А з 20 березня ймовірні затяжні дощі.

У регіональному гідрометцентрі повідомили, що середня місячна температура очікується на рівні 3,4°С, для березня на Харківщині нормою є 1,4°С тепла. Опадів вище норми синоптики у березні не прогнозують — очікують 32 мм, а середня місячна норма — 42 мм.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися