Рятувальники у Харківській області отримали житло: подробиці

Співробітники Харківського гарнізону ДСНС отримали сертифікати на власні квартири

Рятувальники Харківського гарнізону ДСНС отримали спеціальні звання служби цивільного захисту та сертифікати на житло. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області.

У понеділок, 6 березня, відбулась урочиста церемонія присвоєння перших та чергових спеціальних звань середнього начальницького складу служби цивільного захисту рятувальникам Харківської області. Офіцерські погони отримали 12 рятувальників, котрі проявили високий професіоналізм при виконанні службових обов’язків.

Крім того, заступник начальника Головного управління ДСНС України у Харківській області Сергій Чабань отримав заохочувальну відзнаку “Хрест Сухопутних військ” від Командувача Сухопутних військ ЗСУ. 

Наприкінці церемонії двоє співробітників Харківського гарнізону ДСНС отримали сертифікати на власні квартири.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області провели навчання добровольців “Гвардії наступу”. Вишкіл проходив на одному з полігонів регіону в умовах, наближених до бойових. За словами начальника бойової підготовки третьої бригади оперативного призначення Нацгвардії підполковника Артема Зінов'єва, у навчанні беруть участь мобілізовані громадяни, військовослужбовці за контрактом та добровольці, які прибули по програмі “Гвардія наступу”.

Артем Зінов'єв розповів, що підготовку проводять у три етапи. Добровольці проходять підготовку не менше шести тижнів. Записатися до нових, добре оснащених та підготовлених штурмових підрозділів "Гвардії наступу" можна у 10 Центрах надання адміністративних послуг Харківської області.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися