Харків'янам нагадали про заборону

У Харкові заборонено приводити тварин на територію дитячих майданчиків та в інші місця загального користування

У Центральному парку культури та відпочинку ім. Горького нагадали містянам, що вигулювати собак на території зони відпочинку - заборонено. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Відповідно до норм Закону України “Про захист тварин від жорстокого поводження”, вигулювати собак можна виключно на спеціальних майданчиках, визначених місцевою владою.

У парку наголосили, що “Правила утримання домашніх тварин у м. Харкові” забороняють приводити тварин на територію дитячих майданчиків та інші місця загального користування.  Виключення становлять тільки тварини супроводу - собаки-поводирі.

“Оскільки Центральний парк є місцем загального користування з масою дитячих майданчиків, приводити сюди собак не можна. Дякуємо за розуміння!” - зазначили у парку.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що попри продовження військової агресії Росії, міська влада посилено працює над розбудовою транспортної інфраструктури Харкова. Очільник міста Ігор Терехов переконаний, що нова інфраструктура буде кращою, ніж колишня. За його словами, спеціалісти прорахували навантаження, оцінили пасажиропотік, у результаті чого влада ухвалила рішення розширити вулицю Весніна. На цій вулиці не буде трамваїв. А збереження трамвайних колій на вулиці Мироносицькій залишається під питанням.

За словами мера Харкова, у місті раціонально використовувати інший, сучасний електротранспорт. “Ми маємо пам'ятати про те, що Харків - екологічне місто”, - наголосив міський голова.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися