Як у Харкові оформити закордонний паспорт дитини

Батьки можуть надати фотографію дитини для внесення до заяви-анкети відцифрованого зображення обличчя шляхом сканування

У Центрі надання адміністративних послуг міста Харкова розповіли, як оформити закордонний паспорт дитини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Харків'янам нагадали, що при оформленні біометричного паспорта громадянина України для виїзду за кордон особі до 12 років на безконтактний електронний носій не вносять відцифровані відбитки пальців. 

Щоб оформити документ, батьки можуть надати фотографію дитини для внесення до заяви-анкети відцифрованого зображення обличчя шляхом сканування. Однак фотографія має відповідати встановленим вимогам. 

Тобто потрібно підготувати одну фотокартку розміром 10х15 см, яка відповідає вимогам до відцифрованого образу обличчя особи, фотокарток, що затверджені наказом МВС від 18.10.2019 №875.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у перший день весни харків'янам розповіли про результати роботи ЦНАПів міста протягом зимових місяців з початку року. У Центрі надання адміністративних послуг Харкова та його 11 територіальних підрозділах за вказаний період:

  • відновили перелік адмінпослуг до 195,

  • громадяни отримали 88849 послуг,

  • безпосередньо адміністратори ЦНАП надали 41477 консультацій,

  • опрацювали 2211 електронних звернень, які надійшли через соціальну мережу Facebook, месенджер телеграм та електронну пошту ЦНАП,

  • оператори Call-центру за допомогою голосових каналів зв’язку надали 41064 консультацій з питань отримання різноманітних послуг.

“Ми сильні, бо ми єдині!”, - наголосили у Центрі надання адміністративних послуг Харкова.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися