Тепла акція у Харкові: містян запрошують приєднатися

Мешканці Київського району, які бажають долучитися до акції, можуть звертатися до терцентру

У територіальному центрі надання соціальних послуг Київського району провели акцію “Зігріємо світ у променях добра”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Співробітники та підопічні терцентру протягом зими в’язали шкарпетки та светри, плели маскувальні сітки, а також шили білизну для захисників. У терцентрі розповіли, що жінки хотіли допомогти й віддати частинку материнського тепла хлопцям і дівчатам, які боронять Україну.  

У міській раді зазначили, що ініціатива буде продовжена. Мешканці Київського району, які бажають до неї долучитися, можуть звертатися до терцентру у будні дні з 9:00 до 12:00 за тел.: (057) 706-17-55 або прийти за адресою: вул. Багалія, 12.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що українським захисникам передали 100 генераторів. Допомогу направили за співпраці Харківської обласної військової адміністрації та Почесного консульства Румунії у Харкові. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.  Заступник начальника Харківської обласної військової адміністрації Євген Іванов подякував партнерам за надану допомогу. За його словами, незабаром партнери з Румунії нададуть допомогу для медичної сфери регіону.

У Почесному консульстві Румунії в Харкові підкреслити важливість всебічної співпраці та допомоги українському народові.

А у Харківській області видавали гуманітарну допомогу - жителі Балаклійської громади могли отримати продуктові набори. Допомогу надавали пільговим категоріям громадян. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися