Яку допомогу передали українським захисникам у Харкові (ФОТО)

Незабаром партнери з Румунії направлять допомогу для медичної сфери регіону

Українським захисникам передали 100 генераторів. Допомогу направили за співпраці Харківської обласної військової адміністрації та Почесного консульства Румунії у Харкові. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

Заступник начальника Харківської обласної військової адміністрації Євген Іванов подякував партнерам за надану допомогу. За його словами, незабаром партнери з Румунії нададуть допомогу для медичної сфери регіону.

У Почесному консульстві Румунії в Харкові підкреслити важливість всебічної співпраці та допомоги українському народові.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харків передали дві фури харчових продуктів та постільної білизни. Допомогу передав польський фонд Siepоmaga. У Харківській міській раді зазначили, що гуманітарну допомогу направлять муніципальним кухням та колективним центрам.

Фонд Siepоmaga - це провідна польська платформа допомоги. Благодійники протягом двох місяців у співпраці з КУ “Офіс реформ Харкова” системно підтримують харків'ян. “Минулого разу організація передала понад 100 генераторів потужністю 3 кВт та близько 2 млн грн на закупівлю овочів, кави та чаю для муніципальних кухонь і “пунктів незламності”, - повідомили у міській раді.

Також за підтримки волонтерів поліція доставила гуманітарний вантаж мешканцям Харківської області. Через великі руйнування та близькість до лінії фронту, деякі райони досі залишаються без світла. Тож пенсіонерам, людям з обмеженими фізичними можливостями та малозабезпеченим жителям передали 450 продуктових наборів та засоби особистої гігієни.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися