Стало відомо, коли відновлять електропостачання в Харкові та області

Під час ранкового ракетного удару по області ворог застосував тактику повторних ударів

Без електропостачання поки залишаються жителі Харкова та деяких населених пунктів Харківського, Богодухівського і Чугуївського районів області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

За словами очільника області, очікується, що їм електропостачання почнуть повертати протягом найближчих 2-3 годин.

Олег Сигнєгубов розповів, що під час ранкового ракетного удару по області ворог застосував тактику повторних ударів, щоб завдати ураження нашим підрозділам ДСНС та енергетикам. На щастя, внаслідок цих ударів постраждалих не було.

“Зараз енергетики та рятувальники Харківщини працюють у посиленому режимі, щоб якнайшвидше ліквідувати наслідки обстрілів. В області уже відновлено електропостачання для 70% мешканців”, - зазначив Олег Синєгубов. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що після нічних обстрілів Харкова об'єкти критичної інфраструктури та медустанови міста працюють на генераторах. Харківський міський голова Ігор Терехов зазначив, що було пошкоджено критичну інфраструктуру - ТЕЦ, трансформаторні підстанції.

Ігор Терехов повідомив, що у всьому місті немає напруги, тому об'єкти критичної інфраструктури, медичні установи працюють на генераторах. У місті зупинився міський електротранспорт - метрополітен, тролейбуси, трамваї. “Але ми зробили заміну, зараз працюють автобуси, які перевозять людей центральними магістралями міста", - повідомив мер Харкова.

Очільник міста розповів, що стосується опалення та водопостачання, то немає напруги. Фахівці працюють над відновленням теплопостачання.




Джерело: https://t.me/synegubov/5675
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися