На Харківщині змінили рух безоплатних соціальних автобусів

На прохання мешканців Балаклійської громади додали нові безплатні соціальні автобусні маршрути

У Балаклійській громаді внесли зміни у маршрут руху безплатних соціальних автобусів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. 

З 6 березня на прохання мешканців Балаклійської громади додали нові безплатні соціальні автобусні маршрути. Збільшили кількість автобусів за підтримки Гуманітарного Фонду для України (UHF) гуманітарна місія “Проліска”.

Автобусний рух відтепер здійснюється за наступним графіком:

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в ніч на 9 березня ворожі війська нанесли 11 ракетних ударів по місту Харкову. Внаслідок ударів була пошкоджена критична інфраструктура. Харківський міський голова Ігор Терехов зазначив, що метрополітен і наземний електротранспорт у місті не працює. За словами очільника міста, містян перевозять муніципальні автобуси. Транспорт перевозить людей центральними магістралями міста. Дізнатися про маршрути руху тимчасових автобусних маршрутів на період відключення електроенергії: можна за посиланням.

У результаті обстрілу без електропостачання поки залишаються жителі Харкова та деяких населених пунктів Харківського, Богодухівського і Чугуївського районів області.  За словами начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, очікується, що електропостачання у місті та області почнуть повертати протягом найближчих 2-3 годин. Олег Сигнєгубов розповів, що під час ранкового ракетного удару по області ворог застосував тактику повторних ударів, щоб завдати ураження нашим підрозділам ДСНС та енергетикам. На щастя, внаслідок цих ударів постраждалих не було.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися