Жителям Харкова та області розповіли, як отримати оперативну інформацію

У Харківській ОВА порадили жителям області налаштувати FM-хвилю “Українського Радіо”

У разі надзвичайної ситуації жителі Харківської області отримають оперативну інформацію по радіо. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

Інформування громадян міста та області, за відсутності електроенергії чи мобільного зв’язку, здійснюється через радіостанції Суспільного мовника, а також військової радіостанції України “Армія FM”.

У Харківській ОВА порадили жителям області налаштувати FM-хвилю “Українського Радіо” на приймачах, що живляться від батарейок. “Українське Радіо" може вести інформаційне мовлення на частотах “Радіо “Культура” та “Радіо “Промінь”. 

У Харківській області можна знайти “Суспільне мовлення” на хвилях, вказаних на фото:  

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області працюють пункти незламності. Пункти забезпечені генераторами, водою, інтернетом, аптечками тощо. Дізнатися, де розташований найближчий Пункт Незламності, можна на сайті, а також у телеграм і вайбер-боті.

Чугуївська міська голова Галина Мінаєва повідомила, що 9 березня зранку відвідала міські "пункти незламності". За її словами, всі пункти відчинені, чергові знаходяться на своїх робочих місцях. “Наразі, на щастя, потреби нечисленних мешканців, які туди звертаються, здебільшого обмежуються проханням зарядити телефони”, - зазначила голова. Чиновниця висловила впевненість, що найближчим часом  енергетики полагодять пошкоджене ворогами електропостачання і цього разу, як і раніше, "пункти незламності" не стануть містянам в пригоді.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися