Де в Харківській області можна отримати допомогу (ФОТО)

У пунктах незламності можна випити чаю або розігріти їжу

У Харківській області працюють пункти незламності. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВАУ ХОВА зазначили, що у пунктах є: 

  • генератори,

  • інтернет,

  • пічки на альтернативному паливі,

  • вода,

  • місця для відпочинку,

  • аптечки,

  • необхідні речі для мам та маленьких дітей тощо. 

Також у пунктах незламності можна випити чаю або розігріти їжу. Дізнатися, де розташований найближчий Пункт Незламності, можна на сайті, а також у телеграм і вайбер-боті.

Чугуївська міська голова Галина Мінаєва повідомила, що 9 березня зранку відвідала міські "пункти незламності". За її словами, всі пункти відчинені, чергові знаходяться на своїх робочих місцях. “Наразі, на щастя, потреби нечисленних мешканців, які туди звертаються, здебільшого обмежуються проханням зарядити телефони”, - зазначила голова.

Чиновниця висловила впевненість, що найближчим часом  енергетики полагодять пошкоджене ворогами електропостачання і цього разу, як і раніше, "пункти незламності" не стануть містянам в пригоді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що після нічних обстрілів Харкова об'єкти критичної інфраструктури та медустанови міста працюють на генераторах. Харківський міський голова Ігор Терехов зазначив, що було пошкоджено критичну інфраструктуру - ТЕЦ, трансформаторні підстанції. Ігор Терехов повідомив, що у всьому місті немає напруги, тому об'єкти критичної інфраструктури, медичні установи працюють на генераторах. У місті зупинився міський електротранспорт - метрополітен, тролейбуси, трамваї.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися